27 tammikuuta 2020

YLEISTÄ - Etsivä osa II

Vähän aikaa sitten saitte neuvoja navigointiin Apulaissheriffin blogissa. On olemassa mikroskooppisen pieni mahdollisuus sille, ettei juttu vain entisestään sekoittanut lukijansa päätä. Jos joku tosissaan ohjeet luki, jäi ihan varmasti vielä jotain hämärän peittoon. Tyhjänpäiväistä jaarittelua oli nuo.

Ei sillä, että nytkään jaeltava tieto kellekään hyödyksi koituisi. Kunhan huvikseni yritän selkeyttää jatkuvien juttusarjojen sisältöä. Ne kun kuitenkin on nimetty päin seiniä. Puhutaan listan keulille kootuista kategorioista.


Käydään tuo epäselvä rypäs kohta kohdalta läpi. Jos tulevaisuudessa syntyy uusia tällaisia, ei sitä oikein voi kuin valitellen katsoa läpi sormien.

(..) Levyt


Unohtakaa suklaa ja filmivaneri, kategoria käsittelee tietenkin äänilevyjä. Juttuja tulee vain pitkältä ajalta tutuista, kaikkein parhaista levyistä, siis aivan mahtavista. Tämä tarkoittaa Apulaissheriffin mielestä parhaista, jolloin kovin monta muuta kiinnostunutta lukijaa ei maailmasta yleensä löydy.

(..) Uutuuslevyt


Musiikki on aiheena edelleen. "Arvioin" kotiin asti hommaamiani uusia, vasta ilmestyneitä levyjä muutaman kuuntelun perusteella. Nyt on vaarana, että mukaan pääsee kehnompiakin tapauksia, koska tarkoitus on riskillä räpeltää juttu kaikista hankinnoista. Vanhojen levyjen uudelleenjulkaisut tai muuten vain ostetut vanhat eivät kuulu kategorian piiriin. Sen verran säälin lukijoitakin.

(..) Soittolistat


Silloin tällöin väsäilen Spotifyyn soittolistan. En ymmärrä minkä takia, vaan kuulema harrastaa jotkut pujotteluakin. Soittolista ei ansaitsisi, mutta siitä huolimatta saattaa saada osakseen jutun blogissa.

(..) Välipalat


Vielä on teitä rasittamassa tämäkin aihepiiri musiikista. Mikään ei tietysti estä minua käyttämästä kategoriaa muuhunkin, mutta toistaiseksi on menty musavälipaloilla. Nämä on lyhyitä juttuja, usein listoja jos mistäkin kummasta aiheesta. En osaa selittää, klikatkaa linkkiä ja siunailkaa miten se kehtaa.

(..) Kirjat


Joka jannu tietää mikä on kirja.

(..) Höpinää


Aivopieruja. Fiktiota. Muka pakinoita tai jotain muita "kirjallisia" kyhäelmiä.

(..) Yleistä


Tämä on turhista turhin kategoria, koska se käsittelee blogia itseään. Eppu Normaali teki 1983 biisin Balladi kaiken turhuudesta. Se oli aikaansa edellä, koska tätä blogia ei tuolloin vielä ollut olemassakaan.

1 kommentti: