23 maaliskuuta 2020

KOTIMAISTA 2000-LUVULTA - Tulossa...

Menneelle vuosituhannelle musiikillisesti ankkuroitunut Apulaissheriffi ei ole jaksanut oikeastaan pariinkymmeneen vuoteen hirveästi alan uusia tuulia seurailla. Soundin kestotilaus loppui jossain Y2K:n kieppeillä. Radio-ohjelmia ei ole muutamia poikkeuksia lukuunottamatta pystynyt kuuntelemaan herran aikoihin. Surullista?Ei toki, ihan hyvinhän tuota on levyissä pysynyt moisellakin asenteella. Monet vanhat parrat ja mekot ovat edelleen kuvioissa ja jatkavat uuden musiikin tuottamista. Plus että itselle kokematonta vanhaa löytyy tutuilta ja tuntemattomilta tekijöiltä jatkuvasti.

Vaan onpa noita poikkeuksiakin. Nyt liikkeelle laukaistavassa juttusarjassa käydään läpi joitain tuoreempia löytöjä. Tuoreus tarkoittaa tässä yhteydessä suurin piirtein sitä, että ensilevytyksen vuosiluku alkaa kakkosella. Lisärajauksena pysytään Suomessa. Tyyli on vapaa.

Vastikään julkaisemani soittolista sisälsi jonkin verran tavaraa, joka täyttää yllä kuvatut speksit. Niinpä minisarjan aiheet liittynevät varsin pitkälti siihen. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti